There was an error in this gadget

Welcome 2 My ManSioN

TAke Ur" Time

My Dear FolloW2wers"

Tuesday, 22 February 2011

;:--) nOSTALGIA MENGIMBAu.....keNangan 2010...

 =) KENANGAN YANG TERINDAH......

=) Baiklah sebelum cerita lebih lanjut biarlah syu bagitau name sorang2 kawan syu yg best kat atas nie...^^
(Dari kiri bawah:Ainnur and Me
Dari kiri atas:Hanani.Asilah,Aisyah n Azira..)

Diorang sume kawan syu yg baek....minta maaf kalu slama nie syu banyak wat salah kat korang sume...
sumelah...XD
Diorg mmng best,slalu tolong syumase syu dlm susah....^^tu sayang tuh...^^

"kenangan lalu memang indah,tiada siapa dapat menandinginya walau kngn pahit skalipun...
tapi kngn mendatang pasti akan lbh bahagia apbl ditakdirkan untuk bertemu kembali.....^^"............................

=) Budak2 Laki kelas 5 Amanah taun 2010....

=) Walaupun syu jarang cakap n mereka sume,tapi persahabatan silaturahim nie akn terus terjalin...
Syu takkan lupekan korang....^^Basyir,smoga kaki tu cepatlah baik...^^

=) Wah,lukisan syu menghiasi latar belakang gambar...terharunye..rindulak nak pegang kapur...huhuh
yang nie plak,jgn pikr mcm2,,niat mereka murni,nak derma wang untuk tabung Gaza tapi memandangkan takde wang cash betul lgi,apalagi..diorang acting lah....
.
=) (fahmi n Aeman jgn marah.syu nak ingat sbg kngn terindah...hrhrhehe..yelah syu nie kan...?^^)
big Grin Fahmi...^^Big smile Aiman...XD......................................................................................................

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=107136955969435&set=a.106872075995923.13504.100000193922727

=) Banyak lagi sebenarnya...yg nie syu x thu knpe,just bleh bagi link aje...tapi korg mmng best...XD
=) Tunggulah banyak lagi dari Syu.....^^syu loves you all as kawans...^^
maaflah,xleh submit banyak sebab komputer tgh slow,almaklumlah...ramai yg guna skrang...^^
klah.....semoga pershbtn ini gah tersemat dalam diri masing2...XD

=Biarlah ia kukuh sekukuhnya seperti tali ini walaupun setiap penghujungnya menghala ke destinasi masing2...
Bertemulah smula seperti tali ini.....ia ibarat persahabatan kita yg bermula dgn satu ikatan....
kmdian diikat dgn tali yg lain...datang lagi tali mengikatnya.....lagi dan mengukuhkannya...
dan lagi sehinggalah menjadi simpulan yg x akan putus2 lagi........
Syu harap persahabatan kita kekal selamanya....^^(maaf ayat power daa keluar tp e-class)

("--") DeVianArt whEre Arts meets They Applications (^--^)

About deviantART

=) deviantART was created to entertain, inspire, and empower the artist in all of us. Founded in August 2000, deviantART is the largest online social network for artists and art enthusiasts with over 13 million registered members, attracting 35 million unique visitors per month.

=) As a community destination, deviantART is a platform that allows emerging and established artists to exhibit, promote, and share their works within a peer community dedicated to the arts. The site's vibrant social network environment receives over 100,000 daily uploads of original art works ranging from traditional media, such as painting and sculpture, to digital art, pixel art, films and anime.

Take the Tour.:http://welcome.deviantart.com/




=) This is Deviantart ico name Fella...its cute..XDi love the icon....XD
You can find more at deviantart,com...


i have Da accaunt too..Free feel to visit mine...^^
This is only a simple from me....

©2011 deviantART. All rights reserved....
=)pliz do not use it without the owner permissions....because whe care about it policy...^^