There was an error in this gadget

Welcome 2 My ManSioN

TAke Ur" Time

My Dear FolloW2wers"

Saturday, 25 June 2011

MY Dreamer Butler-LOL

>>Pengaruh anime yg terlampau.-disigok plak dgn lelaki yg kacak,
malahirkan idea pada syuu untuk buat komik baru,lol


>>watak utama adalah saura asuna,dan 3 jejakayg kacak dtg di rumah  besar kepunyaa keluarga Earl se,
diorg diarahkan untuk menjaga cik saura yg nakal,untuk mengubah diri cik saura yg tak pandai ape2 tu spya jadi berdisiplin sikit,(die cume nakal n degil je-x pnah wat jahat pun,lol),lastly ape yg akan terjadi?adakah saura akan berubah mnjadi intelligent girl or still sassy..?apakah yg akan berlaku jika cinta hadir di antara mereka?Tunguulah yer,itu yg syuu daa rancang,bile daa siap,sy@pun akan post kat blog baru,,,


lol(this is just fanart-)
jejaka3 tu diberi pangilan oleh cik saura,.pangilan manja,lol.


*SEbasu-chian(SEBASTIAN MICHAELIS)


*Gilli-Chan(GILLBERT NIGHTRAY)
*Toshio-chan(HITSUGAYA TOSHIRO)


(cutekan name2 diorg,page satu daa siap,bekerja untuk page kedua plak..XD)
tunggu yer,komen n cadangan amat dialu2kan,sayang semua,
(syuu giler anime-susah nak cari ubat penyakit nie,lol,;p)
>>Assalamualaikum....

Sunday, 12 June 2011

*AAhh,///*>O<**///,!*LOL*

http://farm3.static.flickr.com/2431/3889998394_de2f71b946_o.jpg
***Ehh?Knepe n dirg sume nie.? ****
***Handsome,jadilaa buttler kami..XXD****
***Baru ku tau,im only one hell# of Buttler*****

huhu,cerita nie ade kaitan n Butler juga,sbb tu aku ltak gambar Sebastian kat sini.bukan Butter tau!! Butter tu sedap dimakan tapi yg nie lagi Delicious..
In DEVIANTART.COM~SauraAsuna said:(saye laa tu,huhu,malu laa,jgn bace laa...!!saya daaa edit sebahagian content-jgn marah tuan punyer diri-mse nie saye xde idde nak bercerita dan sye rse ie menarik..)

Your most royally extravaganza and honorable LOL, (ko jgn perasan,sbb aku suke) *Butler Mode*

LOL,hanya meng coppy it..:3laa,buuat air copy jer...

Thanks 4 add me again and may i ask why you watch me,O-O,
Opsss!
i always ask this question to my friends here...XD
Becoz i always wandering why they watch me,LOL,maybe bcoz my arts?idk,but my arts is simple like others,huhu and weird maybe,(like children arts-one of my friend in school tell to me like that..huhuu)

:iconotlplz:

hope it will be ok with you..^^(;;;p;p;p;p;p;p;p).C:
--
PASTU KAN,DIE JAWAB:HUHU.

Haha,
(saura)I can't decribe(asuna) it with words SauraAsuna Ojou-sama(like it)...
Your arts have touch (gommeni)somewhere in my (syanazzz,i love ur stle)bottomless heart with it...

Simple or not, it have (:-))it own soul and the(k-on) artist that wants to tell than using (kyahhh)words. Picture is worth more than(bunga ros merah kesukaan ku) a thousand words isn't it? XD(yeppp)D
http://lismusic.in.th/art/wp-content/gallery/k-on!/Konachan.com%20-%2072461%20akiyama_mio%20blush%20k-on!%20seifuku.jpg
kalau korang fham post aku kali nie,aku tabik springlaaa,empunya diri,syuu buat camnie sbb suka n sbb sukalah,lol,suka sbgai kawan sbb syuu sudah ade empunya diri,sebasu-chian,gill-chan n shio-chan,diorg mmng best...XXXXDD,nak tau siape jejaka kacak nie,?tanyalaaa,jgn segan2,diorg ensem sangat sampai syuu seddiri x tau nak pilih,hanya fate yg menentukannya...lol...;p

*MALUAH,AKU BUKAN TUAN MUDA,TAK YAH LAA PANGGIL OJOU-SAMA,HUHUUU*

tulaaa satu2nya kawan lam da panggil aku gitu,mungkin sbb mse tu aku gune icon sebastian adn gambar web cam aku pun sebastian..LOL,tapi aku eppy gak sebenarnya..:Pade org hargai lukisan kite,dan im really glad to be friend with him,hes mangaka/anime freelancer,cool laaa,bnyk ilmu die bagi kat saura,

dia duk kat kg batu gajah kat Perak,baru  bberapa hari kenal daa mcm2 tau sal die,
opppppsssss.im not stalker juz talk.aku juz ske ayat2 die,LOL,mmg "Extravaganza" betul.
maaaaf,post kali nie teruk betul,tapi itulah gaya syuu,
syuu suke melukis,dan akan berusaha untuk jadi yg lebih baik..
syuu harap dapat kenal ramai lagi kawan2 baru,sbb syuu bukannya de ramai kawan pown,kawan kat lam alam Maya je lagi ramai bbanding real,
tapi kawan2 yg "Real",maksud syu ade2 dekat2 n syu,mmng awesomes2 blake,
thank 4 being my frenz,im appreciated it..=')

Photobucket

okeylaa,lets end this with salam,(4 muslim only)
Assalamualaikum w.b.t.
and have a nice day Everyone....C:

*hi2,post kali nie tereng2 sikit,huhu*

*Love LOve LOve you*

http://i655.photobucket.com/albums/uu272/haruhi_kyoko/Mei-chan_no_Shitsuji_ep05_1280x720_.jpg
*Shibata Rihito Love you Shinonome/Hongo Mei.*
http://cdn1.iconfinder.com/data/icons/chocolate_hearts/png/128x128/chocolate_hearts-04.pnghttp://cdn4.iconfinder.com/data/icons/Cupcakes_iContainer/128/Cherry%20Chocolate.pnghttp://cdn4.iconfinder.com/data/icons/chocolate_hearts/png/128x128/chocolate_hearts-01.png

 

Did you know that in Japan

there are 3 ways to say "I love you"?

*You say "Daisuki" for friends

and guys you like,

*you say "Aishiteru" for 

a more serious relationship and 

*you say "Koishiteru" to the

person you want to spend the rest of your life with.

*And they follow this rule. 

That is one of the things 

*I admire about them. 

They didn't make "I love you" lose its meaning like us.

http://cdn3.iconfinder.com/data/icons/lovely/PNG/128/Lovely-Catalog.pnghttp://cdn2.iconfinder.com/data/icons/christmas/128/mug.pngLOve Story,Enjoy ur Tea.

Sunday, 5 June 2011

"annyeong haseyo,Yoroshiku!"WELCOME 2 MY MANSION"

"annyeong haseyo,Yoroshiku..!!
Syuu Here's"


Hi semua,Syuuu disini,
setelah banyak perubahan dilakukan,syuu memdapat idea yg pelik nie,dan ia amat menarik juga.


hari ini saya ingin menukarkan status blog saya yang biasa-biasa kepada S.A MAnsion,dengar macam pelik tetapi itulah dia.Blog ini milik saya dan saya berhak buat ape2 saje,,LOL,
(maaf kalau ade yg tersinggung kalau syuu daa lebih2,syyuu nak jd gentle n awesomes cam erg lain,hi2)

"WELCOME 2 MY MANSION"


that will be my blog title forever(maybe if i dun wanna changes my hearts),
syuu suka warna2 gelap tapi still nampak terang(O-Omaaf kalau korang x phm)
syuu suka warna(semua warna yg cantik2 n sesuai n gaya syuu cam warna hitam n scarlet colur-XDvery love it when mixed with red and white-more like gothic colour,)


LOL,jgn ketawa,SA mansion not mean a big huge house,but for this case,it will be awesomes sweet Gentle unique Blog for me,,(opps,to many kata kerja..LOL)

"Enjoy yourself,reading n comment here"


after this,i will changes all.for this new look and status,i will make my every post look more unique .and supported and advice are needed,so plz help me,,.Lets own the Mansion together..i wanna share all the fun with you all,my friends and dear my followers,
Thanks,arigatou gozaimasu,KAmsahamida.Bitte Danke,...LOve you all,SAranghae to Aiishiteru...

*Love k-pop
*Love J-pop
*Love M-pop
*Love E-pop
*Love I-pop
*Love Lollypops(opsss,O-O,this is kind of food,but i'm really like it..XD)
*I love all Music,anime,songs (yg saya suka dan kena dengan saya)

Syuukur Alhamdulillah,saya dapat masa untuk berblogging ,saya sangat sibuk,sebab itulah saya perlukan ketenangan dan kerana itulah terciptanya idea S.A MANSION nie,..saya harap saya boleh tenang ,rileks pasnie,LOL..

he3,kalau boleh saya nak Buttler dan maid cam lam citer Kuroshitsuji dan Pandora Hearts,maid-sama,LOL,
Sebastian is Awesoems gentleman Buttler,ciel is so lucky..C:and also like Gillbert Nightray .
LOL,kalau boleh nak maid yg cute2 juga..LOL..alamak.!!!knpe syyuu boleh tercakap camnie,?LOL

harap2,bolehlaa jadi kenyataan,jadi,marilah kita berusaha sama2 jadi gentle dan cute..XDLOL
lagi skali merapu entah ape2,LOL,ape2 pun,syuu nak kebahagian berbanding wang,ttapi tanpa wang juga kita xleh bahagia,tapi kasih sayang itu lagi penting dari sgala2 nya,jadi kite kne berusaha untuk dapatkan kedua2nya..itulah yg syu harapkan.

"KASIH SAYANG DAN SEDIKIT HARTA MAMPU MENJADIKAN KITA BAHAGIA"


OLEH ITU,JADILAH YG TERBAIK,DAN YG LEBIH BAIK SUPAYA KEBAHAGIAAN HIDUP DAN DI AKHIRAT ITU MENJADI MILIK KIA SEMUA,INSYA-ALLAH,SAYA JAMIN SEKIRANYA KITA BANYAK BERDOA DAN BERIBADAH KEPADA ALLAH(TUHAN MU).
DI SAMPING MELAKSANAKAN SYARIATNYA DI MUKA BUMI INI,
BERHIBUR TIDAK SALAH TAPI JANGAN LEBIH2,JAGA BATAS2 PERGAULAN ITU...

AMIIN...
PANJANG LEBAR SYUU BERCERITA,MANA YG BAIK ITU DATANG DARI aLLAH,DAN MANA YG BURUK ITU DATANGNYA DARI KELEMAHAN SAYA SENDIRI,
MULAI SAAT INI,SAYA INGIN BERUBAH MENJADI YG LEBIH BAIK,.

JIKA SAYA ADE KATE2 SAYA YG MENYINGGUNG PERASAAN ANDA SEMUA,DARI HATI SAYA,SAYA MINTA MAAF YER,SAYA DAA 18 TAHUN,TAPI STILL "SASSYY",TULAAAH YG SAYA NAK UBAH SEKARANG,INSYA-ALLAH,

ASSALAMUALAIKUM,aRIGATOU GOZAIMASU,KAMSAHAMIDA!! xD

Thursday, 2 June 2011

Assalamualaikum,TAtiuc Menanti.?uniSEL Ditunggu..?

wahh,lamenyer tak on9 blog nie,macam2 daa ade,he3
tertanya2 knepe syuu letak tajuk gitu,sbb syuu dapat tawaran ke TAtiuc dan sedang menanti keputusan ke Unisel,,..

YAyaa.Alhamdulillah,pada suatu hari,tibe2 posmen datang,terkejut syuu dibuatnya,dapat tawaran tati..!!
ayah bagi n suruh sangat pergi(sbb takut tak dapat u lain stlah tersingkir jauh .huhuu..U)

nak tau syuu dapat kos ape,Dip,SEni reka grafik dan Media kreatif....C:
bertapa gembiranya hati ini,nak sayang semua orang......................XD

huhu,and i m quitting my lower 6 and will continue my study in tati or maybe unicel...
Alhamdulillah,nie pun ade free nak wat post baru,aiii,trima kasih kepada pengikut setia Blog sayer....XD